a


alt

Стручна служба Заштитника грађана Републике Србије боравиће 11. и 12. фебруара 2010. године у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи, где ће примати притужбе грађана на незаконит или неправилан рад органа управе на штету остваривања загарантованих права.

Правни саветници Заштитника грађана примаће грађане у Бујановцу у четвртак, 11. фебруара од 08.00 до 18.00 часова у Прес сали Скупштине општине на 3. спрату,  у Прешеву у петак, 12. фебруара од 08.00 до 18.00 часова у Сали за седнице Скупштине општине, и у Медвеђи такође у петак,  12. фебруара у Дому културе од 08.00 до 18.00 часова.

Републички Заштитник грађана донео је одлуку о отварању локалних канцеларија у три општине са југа Србије, али док у Стручну службу омбудсмана не буду примљени локални кадрови, омбудсман ће једном месечно са сарадницима из седишта институције у Београду боравити на југу Србије.

Притужбу Заштитнику грађана сваки грађанин Србије може поднети и поштом, на адресу Милутина Миланковића 106, 11070 Нови Београд, укључујући и електронску на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Информације о раду и активностима институције можете добити на сајту www.ombudsman.rs.