a

Заштитник грађана Зоран Пашалић разговарао је данас са државним секретаром и секретаром Министарства одбране, Бојаном Јоцићем и Зораном Лазићем, као и са представницима Удружења војних бескућника и станара хотела Бристол, Владом Ђукићем и Миодрагом Куљанином, о егзистенцијалним проблемима који тиште станаре хотела Бристол.

Недопустиво је да станари хотела Бристол немају струју и да живе у условима непримереним данашњици. Тражим да се питање снабдевања електричном енергијом у хотелу Бристол најхитније реши, нагласио је Пашалић и додао да ће Заштитник грађана пратити поступање Министарства одбране по препорукама које су овом државном органу упућене крајем јула ове године.

Данашњи састанак први је у низу планираних састанака са представницима Министарства одбране, Удружења војних бескућника и станара хотела Бристол, који је одржан на иницијативу Заштитника грађана. Циљ састанака је да покрене дијалог две стране о најважнијим проблемима станара хотела Бристол и обезбеди достојанствене услов за живот.

panel flajer