a

Атентат на Оливера Ивановића, српског политичара на Косову и Метохију, који је данас извршен на прагу просторија његове странке, представља злочин против основних вредности на којима почивају све цивилизоване државе, као што су правo на живот и безбедност, изјавио је данас заштитник грађана Зоран Пашалић. Убиство истакнутог члана српске заједнице, које има за циљ ширење страха међу њеним припадницима, претња је свим грађанима Косова и Метохије. Стрепња и бојазан за сопствени живот никада нису били савезници у успостављању владавине права и заједништва, већ управо највећи непријатељ демократије и њених вредности, рекао је Пашалић.

У циљу проналажења убица Оливера Ивановића, као и у интересу правде, позивам надлежне да хитно истраже овај злочин и његове починиоце приведу и казне, изјавио је Пашалић.

- - - - -

Заштитник грађана Зоран Пашалић упутио је породици Ивановић телеграм саучешћа.

 

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol