a

b_300_0_16777215_00_images_ditman-19122917-1.jpegПоред притужби грађана, рад на изменама и допунама Закона о Заштитнику грађана и Редовном годишњем извештају за 2017. годину, представљају тренутно тежиште у раду, изјавио је данас заштитник грађана Зоран Пашалић у разговору са немачким амбасадором у Београду Акселом Дитманом. Највећи број притужби грађана, како је рекао, односи се на кршење права у имовинско - правној области, следе притужбе на рад администације и локалне самоуправе.

У директним контактима са заштитником грађана у Београду грађани имају могућност да се притужују на рад органа јавне управе. С обзиром да многи од њих нису у могућности да дођу у Београд, организујемо и Дане омбудсмана у Србији када са сарадницима боравим у градовима и општинама и разговарам са грађанима, рекао је Пашалић.

Амбасадор Дитман је истакао досадашње резултате у раду Заштитника грађана, који, како је навео, са осталим независним институцијама, има значајну улогу у изградњи правне државе.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol