a

b_300_0_16777215_00_images_20171012Danijelson.jpegЗаштитник грађана Зоран Пашалић изјавио је данас у разговору са генералним директором Генералног директората Европске комисије за суседску политику и преговоре о проширењу Кристијаном Данијелсоном, да ће заштита и унапређење људских и мањинских права, посебно рањивих група, бити приоритет у његовом мандату. Како је навео, пред институцијом Заштитника грађанa су три циља којa су у овом тренутку кључна за јачање рада институције, а која су предвиђена и Поглављем 23. То су измена и допуна Закона о Заштитнику грађана због бољег дефинисања и проширења надлежности, доношење нове систематизације радних места као и обезбеђивање адекватнијег простора за рад запослених у институцији.

Пашалић је навео да личним контактима са грађанима жели да отвори врата институтиције и да се упозна са проблемима грађана. Посете другим градовима и општинама у Србији реализоваће се од следеће недеље и биће редовна пракса ове институције, истакао је Пашалић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol