a

b_300_0_16777215_00_images_20170802UN.jpegЗаштитник грађана има историју веома успешне сарадње са више УН ентитета у области заштите права миграната, особа са инвалидитетом, Рома, лица лишених слободе, као у раду НПМ и независних институција. Мој циљ је да сарадњу унапредим још више у току свог мандата, изјавио је данас заштитник грађана Зоран Пашалић у разговору са сталном координаторком УН и представницом УНДП-а у Србији Карлом Херши (Karla Hershey). Пашалић је, између осталог, рекао и да му је приоритет у наредном периоду измена и допуна Закона о Заштитнику грађана, као и да рад институције учини видљивијим у јавности.

Карла Херши је рекла да ће Канцеларија УН као и до сада наставити да подржава рад Заштитника грађана акредитоване националне институције за људска права у највишем А статусу, у складу са Париским принципима, нарочито у приоритетним областима заштитите људских права.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol