a

b_300_0_16777215_00_images_20170801Taiex.jpegЗаштитник грађана Зоран Пашалић са сарадницима састао се данас са експерткињом за права националних мањина Стефани Марсал (Stephanie Marsal), која је у оквиру TAIEX мисије задужена за експертизу нацрта Закона о изменама и допунама Закона о заштити права и слобода националних мањина.

На састанку су размењена искуства и схватања о значају и улози поменутог закона за утврђивање и спровођења тзв. мањинске политике у Републици Србији, подизању капацитета органа јавне власти и лакше и ефикаснијег остваривања и заштите мањинских слобода и права, као и препрекама које стоје на том путу.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol