a

b_300_0_16777215_00_images_milos-17052017.jpegГлавна тема данашњег састанка вршиоца функције заштитника грађана Милош Јанковић и државног секретара Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владимира Илића била је спровођење препорука Заштитника грађана и Националног механизма за превенцију тортуре које су упућене Министарству, као и унапређење даље сарадње између ова два државна органа.

На састанку су разматрани даљи кораци за унапређење положаја корисника смештених у установе социјалне заштите домског типа, као и процес деинституционализације и трансформације ових установа. Такође, једна од тема била је и помоћ малолетним мигрантима без пратње, који су привремено смештени у установе социјалне заштите.

На крају састанка закључено је да ће представници Заштитника грађана и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања наставити са успостављеним дијалогом и даљом сарадњом, а све у циљу заштите најбољих интереса корисника социјалне заштите, који је заједнички за оба органа.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol