a

b_300_0_16777215_00_images_20170411slavko-curuvija.jpegГодишњица убиства новинара Славка Ћурувије, власника и главног и одговорног уредника Дневног телеграфа и Европљанина, и ове године обележена је осећајем резигнираности и револтом што учиниоци овог гнусног злочина и даље нису откривени и кажњени, саопштио је данас вршилац функције заштитника грађана Милош Јанковић.

Не смемо дозволити да измицање правди налогодаваца, помагача и извршилаца убистава новинара Србију претвара у земљу у којој je могуће некажњено убијати новинаре, а с њима и слободу медија и критички дух јавности, рекао је Јанковић и додао да овакви злочини, у чијем расветљавању су надлежни заказали, остављају дубоке последице у нашем друштву.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol